Vrijwilligers zijn onmisbaar

Als vrijwilliger ben je onmisbaar! Vrijwilligers geven extra aandacht, die een waardevolle aanvulling is op de professionele zorg. Bijvoorbeeld door te ondersteunen bij activiteiten of het brengen van gezelligheid in de huiskamers. Elke vrijwilliger is bijzonder en één ding is zeker: vrijwilligers zijn niet meer weg te denken bij het Parkhuis!

Vrijwilligerswerk dat bij jou past
Vrijwilligerswerk is het leukst als je iemand blij kunt maken met datgene wat jezelf goed kunt en leuk vindt om te doen. Zo hebben we vrijwilligers die het aquarium of de volière verzorgen, zingen, een muziekinstrument spelen, activiteiten ondernemen met bewoners (denk aan biljarten, lezen of wandelen) of de tuin verzorgen. Samen kijken we welke activiteit het beste bij jou past. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Solliciteer op één van de vacatures of neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator voor een oriënterend gesprek en een kopje koffie (of thee!).

"Met de juiste voeding maken we de zorg nog beter"

Als een van de weinige verzorgingstehuizen in de regio heeft het Parkhuis nog een eigen keuken. En daar is sous-chef Terral Bouman maar wat trots op.
Lees meer

"Dat hartverwarmende van het Parkhuis merkte ik meteen"

Ik wilde graag mijn vak uitoefenen bij een organisatie met een maatschappelijk belang. Waar het om mensen draait. Hier kan ik echt iets betekenen.
Lees meer

"Ik heb binnen het Parkhuis ontdekt waar mijn hart ligt"

Jessica ging van verzorgende IG, naar zorgcoördinator en inmiddels werkt ze als verpleegkundige. “Als je wilt, is hier heel veel mogelijk”
Lees meer

"Melanie werd in anderhalf jaar Verzorgende IG"

“Vroeger had ik nooit gedacht dat ik in de zorg zou gaan werken."
Lees meer

"Ik durfde de zorg niet in als man"

Ik bleef iets missen in mijn werk. Dus heb ik de stap naar het Parkhuis gewaagd. En dat was de beste keuze die ik kon maken!
Lees meer

"Bij de receptie ben je het gezicht van het Parkhuis"

Je ontmoet heel veel verschillende mensen aan de balie. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk!
Lees meer

"Esther werkt al 16 jaar bij het Dijckhuis"

Als leerling liep Esther Stok in haar laatste jaar stage bij het Dijckhuis. Dat beviel zo goed dat ze meteen mocht blijven met een vast contract. Nu, 16 jaar later, vertelt ze met nog steeds veel enthousiasme en passie over haar werk.
Lees meer

"Volg je hart en waag de sprong!"

Na een lange carrière elders, nam Ineke Voskuijl in 2019 de stap naar het verpleeghuis. Ze is toen gestart met de VIG opleiding bij het Parkhuis en volgt nu inmiddels de opleiding tot Verpleegkundige.
Lees meer

Word vrijwilliger

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets voor een ander willen betekenen!

Onderdeel van: