Over ons

Kom jij werken bij het Parkhuis in Dordrecht? Dan ga je werken bij het regionale expertisecentrum van de Drechtsteden en omstreken voor mensen met dementie (ook op jonge leeftijd), Korsakov en gerontopsychiatrische problemen.

Cliënten, hun naasten, maar ook verwijzers en andere zorgorganisaties kunnen rekenen op de jarenlange kennis en expertise van het Parkhuis.

Bouw mee aan het Parkhuis

In juni 2022 verkreeg het Parkhuis de landelijke erkenning als regionaal experticecentrum (REC) Korsakov. In oktober 2023 volgde de erkenning als regionaal expertisecentrum Gerontopsychiatrie+. We bouwen nu aan het verkrijgen van deze erkenning voor mensen met dementie op jonge leeftijd. Bouw jij straks met ons mee? Dan krijg je volop de kans om te blijven groeien en ontwikkelen. We bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden en een open leercultuur waar jij jouw talenten kunt benutten. Dat doe je met collega’s met hart voor de zorg, die elkaar kennen en samen de cliënt centraal zetten. In de zorg wordt de nieuwste zorgtechnologie ingezet om het leven van de cliënten prettiger te maken en jouw werk te verlichten. En ga je aan de slag op kantoor? Dan kom je terecht in een moderne kantooromgeving die van alle gemakken is voorzien.

Zorgen met en voor elkaar 

Met collega’s (waaronder ook vrijwilligers!) en mantelzorgers zetten we ons iedere dag in om de beste zorg te leveren. Daarbij staat het welzijn van de cliënt centraal en kijken we vooral naar wat nog wél kan. Alles wat we doen, doen we vanuit onze kernwaarden:

Hartverwarmend, Respectvol, Betrouwbaar, Bekwaam en Gastvrij

Deze kernwaarden zie je terug in onze omgang met cliënten en hun naasten, maar ook in hoe we omgaan met elkaar. We zorgen met én voor elkaar. Jij als medewerker bent belangrijk. Daarom luisteren we naar jouw wensen en behoeften. En samen kijken we hoe we daar zoveel mogelijk aan tegemoet kunnen komen.

Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden

 • Je salaris wordt ingeschaald conform de CAO VVT.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris.
 • De mogelijkheid om tot 100 weken verlof te sparen met het Balansbudget!
 • Jaarlijks een leuk extraatje door belastingvoordeel via het Persoonlijk keuzebudget.
 • Natuurlijk krijg je ook een tegemoetkoming voor je reiskosten en zorgen we voor een betrouwbare pensioenvoorziening.
 • Jouw welzijn is belangrijk! Daarom krijg je korting op bedrijfs- en fysio fitness én bieden we een renteloze lening op een fiets.
 • En om diezelfde reden hebben wij aandacht voor de balans tussen privé en werk.
 • Er is ruimte voor initiatieven en eigen ontwikkeling.
 • Zie jij jezelf al carrière maken binnen het Parkhuis? Maak dan vooral gebruik van onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden!
 • We verwelkomen je hartelijk en vooral persoonlijk.
 • En de mogelijkheid om lid te worden van de leukste personeelsvereniging van Nederland!

Onderdeel van: