9 maart open avond leerling VIG/ MZ

Overweeg je de overstap naar de zorg, maar weet je niet hoe je dit aan kunt pakken? Of ben je (bijna) klaar met school en wil je meer informatie over een mogelijke opleiding in de zorg? Bij het Parkhuis vertellen we je op 9 maart graag meer over de opleiding tot verzorgende IG/MZ!

Wil jij in je werk echt iets voor anderen betekenen? Het liefst voor kwetsbare ouderen? Doe dan de opleiding Verzorgende IG/MZ via het Parkhuis in Dordrecht en leer en werk tegelijkertijd! Als leerling Verzorgende IG en Medewerker Maatschappelijke Zorg werk je tijdens je opleiding (die het Parkhuis betaalt!) bij verschillende locaties: zo leer je gelijk de organisatie goed kennen.

Werken als verzorgende is afwisselend en interessant. Je verzorgt en ondersteunt de bewoners en luistert goed naar hun wensen. Samen met jouw team bezorgen jullie de bewoners een fijne dag, door zoveel mogelijk aan te sluiten bij wat zij willen en kunnen.

  • Voor schoolverlaters of zij-instromers;
  • Verdien een salaris vanaf de dag dat je start;
  • Het Parkhuis betaalt jouw opleiding;
  • Wat je leert breng je gelijk in de praktijk;
  • Maak kennis met verschillende doelgroepen en ontdek wat bij jou past!

Kom kennis maken op de open avond op 9 maart tussen 18:30 en 21.30 uur.
We vertellen je meer over het Parkhuis, werken in de zorg en de opleiding. En natuurlijk beantwoorden we al jouw vragen!

Zien we jou ook in het Trefpunt van het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a, 3319 GB Dordrecht?
We bereiden ons graag voor op je komst, meld je aan via onderstaande knop!